Salmon Evolution er Årets bedrift i Hustadvika 2023

Næringsprisen er en en honnørutmerkelse som deles ut årlig til virksomheter eller institusjoner i Hustadvika som har utmerket seg innen næringsutvikling, og deles ut årlig ved Hustadvika Næringsforums sin tradisjonelle julefrokost på Eventyrlige Skaret. 

Bilde 12.12.2023, 11 33 21.jpg

Prisen ble tatt i mot av en Petter Mortveit (Finance Manager), Kamilla Mordal Holo (CPO) og Ingjarl Skarvøy (COO).

Juryens begrunnelse

"Årets bedrift har med sin relativt korte historie hatt en imponerende reise preget av milepæler som illustrerer et engasjement for innovasjon, bærekraftig produksjon, kvalitet, samarbeid og lokalt samfunnsengasjement.

Fra ideen ble satt i livet av lokale gründere i 2016 til etableringen i 2017 og frem til i dag, har årets bedrift kontinuerlig utviklet seg, jobbet strategisk og målrettet mot et ambisiøst mål som stadig utvides. Arbeidet har tiltrukket seg investorer og strategiske partnere både lokalt, nasjonalt og internasjonalt som har gjort det mulig å sikre finansiering og sterkt industrielt eierskap som har vært viktig for å kunne realisere forretningsideen.

Gjennom første byggefase, produksjon og til markedslanseringen i 2022 har selskapet vist handlekraft og evne til gjennomføring. Med planer for fase to viser årets bedrift en langsiktig visjon og dedikasjon til fortsatt vekst og innovasjon. At produksjon og hovedkontor er lokalisert i Hustadvika kommune viser både et engasjement og vilje til å satse lokalt som igjen gir positive ringvirkninger for næringsliv, kommune og lokalsamfunn i Hustadvika. Samtidig viser deres internasjonale samarbeid både global anerkjennelse og evne til å skalere og eksportere sin innovative teknologi til andre markeder.

Årets bedrift har i aller høyeste grad bidratt til å sette Hustadvika, regionen vår og Norge på kartet, og vil helt sikkert fortsette å gjøre det i årene som kommer".

Årlig pris


Dette er tredje gangen prisen deles ut i regi av Hustadvika Næringsforum under nye statutter. Medlemsbedriftene i Hustadvika Næringsforum nominerer selv sine kandidater, mens utvelgelsen foretas av juryen som består av styremedlemmene i næringsforumet. 

Tidligere vinnere: 

  • 2021: Kirppis
  • 2022: PTG Frio Nordica

Vi gratulerer, og ønsker Salmon Evolution lykke til videre!

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×