Gratulerer til Ingunn Eidsæther med tilskudd fra hoppid.no Hustadvika

Ingunn Eidsæter (f.1979) er utdannet lektor i kunst og designdidaktikk ved OsloMet (2018). Hun er bosatt i Sandsbukta der hun jobber som kunstner, lager malerier og treskulpturer for salg. Hun hadde et utsmykkingsoppdrag på Haukås Barneskole i Elnesvågen i 2022 og deltar i utstillinger bl.a. Kunst i Natur - Fjellfestivalen i Rauma i 2022 og Hvitsten Salong Kunst og Musikkfestival i 2023.

Ingunn_eidseter_1.jpg

Ingunn har mange års arbeidserfaring fra barnehager og aktiviteter med barn og unge, og utvikler nå kurs og verksteder med fokus på økofilosofi og natur- og miljøkunst. Internasjonal Kreativ Sommerskole på Kultursti Vevang er første oppdrag i juni 2023.

Ingunn ønsker å skape et nytt, kunstbasert felt i friluftslivtilbudet i Møre og Romsdal. Naturkunstkursene tar utgangspunkt i kunstretningen Land Art og vår forbindelse med naturen. Her lærer du å observere og sanse landskapet og naturmaterialene rundt deg, i samspill med de andre deltakerne og med Ingunn som veileder. Du oppdager mulighetene og kreativiteten som finnes i tilstedeværelse, aktivitet og skapende arbeid ute i naturen. Refleksjonene og samtalene som oppstår underveis i kurset er en viktig del av opplevelsen. Kursene blir tilpasset både deltakere og årstider.


Naturkunstkursene kan bestilles fra høsten 2023. Ingunn håper å samarbeide med utdannings- og behandlingsinstitusjoner og turistnæringen i lokalsamfunnet.

«Tusen takk for støtte fra Hoppid.no Hustadvika»

Ingunn_eidseter_3.jpg

Ingunn_eidseter_2.jpg

 

Her kan du se noen av Ingunns malerier og treskulpturer.

Her kan du se Ingunns kunstprosjekter.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×