Bli med hjem i Oslo 13.april 2023!

Velkommen til Bli med hjem på The Hub i Oslo! Arrangementet er et samarbeid mellom Molde Næringsforum, Kristiansund og Nordmøre Næringsforum og Næringsforeningen i Ålesundsregionen, og er en gylden anledning til å promotere bedriftene i regionen. 

Blimedhjem.png

Hva er det?

Bli med hjem er en jobbmesse utenfor Møre og Romsdal som er rettet mot alle relevante arbeidstakere med en interesse/nysgjerrighet for å flytte til Molde, Ålesund, Kristiansund eller andre plasser i fylket vårt. Dette kan være folk med tidligere tilhørighet til Møre og Romsdal, men messen er også relevant for de som ikke opprinnelig er fra fylket. Jobbmessen er en fin måte for alle å bli bedre kjent med mulighetene de har for jobb i Møre & Romsdal. Målet er å synliggjøre bedriftene som finnes i fylket og hvilke muligheter disse gir. Bli med hjem har vært arrangert i Oslo og i Trondheim og dette kan være aktuelt for flere byer.

Bli med hjem 2023 arrangeres i Oslo 13. april på hotellet The Hub i Oslo. 

Ønsker din bedrift å delta?

Frist for påmelding er 31. januar 2023

Priser STANDPLASS:
2x3 meter kr 10.000 eks. mva (inkl. adgang til arrangementet og enkel bespisning til de som står på stand, markedsføring på nett og i sosiale medier, strøm, konferansebord og stol)
1x1 meter kr. 4.000 eks. mva (inkl. adgang til arrangementet og enkel bespisning til den som står på stand, markedsføring på nett og i sosiale medier)
Påmelding til dagseminar og middag vil komme i eget skjema i februar.

Se Molde Næringsforums nettside for mer info og påmelding - Bli med hjem i Oslo 13. april 2023

Næringsforeningene sine medlemmer vil bli prioritert dersom arrangementet blir overbooket.

Ta kontakt med Carina Farstad(Molde næringsforum) på e-post: carina@moldenf.no /tlf: 99502761. ved spørsmål.  

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×