Blink Hus Dale Malo

Org. nr: 856 532 062

E-post: blinkhus@dalemalo.no

Nettside: https://www.blink-hus.no/

Telefon: 71253500

Adresse: Myrbostadvegen 72 6440, Elnesvågen

Kontaktpersoner

Pernille Løken

Daglig leder

41629335 Send epost

Bjørn Ove Sæther

Boligkonsulent

990 91 346 Send epost

Kjell Inge Søvik

Salgsansvarlig

971 63 706 Send epost

Kato Dale

Faglig leder

90748525 Send epost

Om Blink Hus Dale Malo

Vi bygger eneboliger, flermannsboliger og hytter for kunder og i egen regi. Til sammen produserer vi hvert år ca 30 - 40 boenheter.


Dale Malo-konsernet består av de to fusjonerte familieide selskapene Dale Bruk AS og Malo Sagbruk AS. De to dannet i 2016 Dale Malo Holding AS, og konsernet består i dag av blant annet driftsselskapene Blink Hus Dale Malo, tømrerselskapet Blink Snekkerne og eiendomsselskapene Solid Dale Malo og Solid Boliger.


Totalt er det i underkant av 40 ansatte i konsernet.

Hus

Vi tilbyr et bredt utvalg av boliger i ulike prisklasser og størrelser for å hjelpe deg med å finne den perfekte boligen for deg og din familie. Vi kjenner markedet godt og har god forståelse for området der du ønsker å bo. Vårt mål er å skape et hjem som er skreddersydd til dine behov og ønsker. Vi tar hensyn til din personlighet og livsstil for å tilpasse boligen på best mulig måte. Enten du velger et kataloghus, et skreddersydd kataloghus, eller vil bygge noe helt unikt, kan vi hjelpe deg med å realisere drømmen om ditt perfekte hjem.

Hytte

Våre hyttemodeller er laget med fleksibilitet i tankene, slik at de kan tilpasses dine behov og ønsker. Velg mellom våre ferdighytter, som kan justeres etter din smak, eller gå for en arkitekttegnet hytte for en unik, skreddersydd løsning. Vi følger deg gjennom hele prosessen, fra første søknad til ferdigstillelse, inkludert den siste detaljen på skiboden. Med vår lange erfaring og ekspertise kan vi hjelpe deg med å realisere din hyttedrøm, steg for steg.

Rehabilitering, oppussing og tilbygg

Planlegger du å pusse opp, bygge om eller bygge på? Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer ethvert byggeprosjekt. Uansett om du bare trenger å bytte vinduer eller er klar for en totalrehabilitering, er vi her for å hjelpe deg med små og store prosjekter. Vi har erfaring med et bredt spekter av byggeprosjekter.

Næringsbygg

Vi tilbyr tjenester for offentlige prosjekter og næringsbygg, og sørger for å oppfylle alle forskrifter og standarder. Vårt team av kvalifiserte fagfolk håndterer alt fra planlegging til ferdigstilling. Vi er stolte av vår lokale tilstedeværelse og engasjement i samfunnet. Samarbeid med oss for pålitelig og kvalitetsbevisst byggetjeneste. Kontakt oss for å diskutere ditt neste prosjekt.