Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen opplyser om hvordan Hustadvika NF samler inn, bruker og behandler personopplysninger. Hustadvika NF er underlagt norsk lov, og vi følger de til enhver tid gjeldene regler for personopplysninger, og behandling av disse. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev.

Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Hustadvika NF og underleverandør som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på nettsidene til Datatilsynet.

Om informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Cookies er knyttet til IP-adressen din, og er ikke knyttet til andre personlige opplysninger. Hustadvika NF bruker ikke informasjonskapsler til å generere statistikk, og vi kan dermed ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om, og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om, og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene. Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no.

Innsyn, endring og sletting av informasjon

Du har rett til å få opplyst fra Hustadvika NF hvilke personopplysninger som Hustadvika NF har registrert om deg. Dersom de er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante kan du kreve at opplysningene rettes eller slettes i samsvar med gjeldende lovgivning.

Innsamling, deling og bruk av personlige data for personalisering av annonser:

Google Analytics knytter besøksinformasjonen den samler inn fra nettstedet vårt til Google-informasjon fra kontoer til påloggede brukere som har gitt samtykke til denne tilknytningen med det formålet å tilpasse annonser. Denne dataen kan omfatte sluttbrukerens beliggenhet, søkelogg, Youtube-historikk og data fra nettsteder som samarbeider med Google. Dataene brukes til å gi samlet og anonymisert innsikt i brukernes atferd på ulike enheter. Dataen som samles inn, kan nås og / eller slettes av sluttbrukere her.