Starte egen bedrift?

Hoppid.no er et tilbud til deg som ønsker å starte bedrift i Møre og Romsdal. Hustadvika Næringsforum er hoppid.no-kontor og førstelinjetjenesten i Hustadvika. Vi hjelper deg gjerne i gang om du har planer om starte din egen bedrift, om du har en gründeride du vil snakke med noen om, eller om du trenger etablererveiledning? Ta kontakt med oss i dag!

Vi hjelper deg på veien

Har du en god forretningsidé? Har du lyst å starte din egen bedrift, og trenger hjelp til å komme deg videre? Da er dette er den naturlige plassen å starte!


Vi kan hjelpe deg å vurdere om forretningsideen din. Du kan få hjelp til å kartlegge hva du trenger for å realisere drømmen din. Gründere kan søke om inntil kr 30.000 i støtte (avklaringsmidler) for å finne ut om forretningsideen er bærekraftig.


Vi er sertifiserte hoppid.no-kontakter, og har oversikt over støtteordninger, kompetanse, og kan koble deg videre til andre aktuelle gründerhjelpere i fylket.Hoppid.no tilbyr også opplæring og kurs. Gjennom kursene og andre møteplasser for gründere, får du mulighet til å treffe andre i samme situasjon, og bygge nye spennende nettverk.


På nettsidene til Møre og Romsdal fylke finnes ytterligere informasjon.


Hoppid.no-koordinator

Ann Helen Dalheim Lie

Daglig leder

90014142 Send epost