Romsdalsbanken

Org. nr: 937900775

E-post: post@romsdalsbanken.no

Nettside: https://www.romsdalsbanken.no/

Telefon: 71268000

Adresse: Torget 14 6440, ELNESVÅGEN

Kontaktpersoner

Odd Kjetil Sørgaard

Administrerende banksjef

99494200 Send epost

Hilde Anita Furland Frostad

Leder salg og marked

916 21 063 Send epost

Christian Sollid

Leder bedriftsmarked

46847620 Send epost

Om Romsdalsbanken

Romsdalsbanken er lokalbanken i Romsdal og sørlige deler av Nordmøre. Vi er et fullverdig finanshus og tilbyr bank, forsikring, leasing, kapitalforvaltning, obligatorisk tjenestepensjon og, betalingsformidling, kort, billån og dagligbank til private og bedrifter. Vi har hovedkontor på Torget i Elnesvågen og er ellers representert med kontorer i Eidsvåg, Molde, Åndalsnes og Vestnes. Vi er effektive og har korte beslutningsveier.


Romsdalsbanken er en del av Eika alliansen sammen med andre selvstendige banker. Eika gruppen leverer produkter og tjenester til oss bankene. Dette gjør oss i stand til både å gi kundene våre kvalitetsprodukter med stordriftsfordeler, samtidig som våre rådgivere yter god, personlig service og har mye lokalkunnskap.


Vi er stolte og glade for å kunne være en viktig bidragsyter for frivilligheten i vårt distrikt. Hvert år gir vi rause gaver til lag og organisasjoner. For oss er gode lokalsamfunn viktige, derfor skal vi bidra til å støtte positive tiltak som fremmer bolyst. I tillegg til rause pengegaver er vi også en bank som støtter mange med sponsorat.


For oss i Romsdalsbanken er alle kunder viktige. Vårt løfte til dere er at vi skal være Engasjerte, Kompetente, Tilgjengelige og Effektive. Vi er EKTE!