Digitalt frokostmøte - spennende nyheter i Hustadvika

Hustadvika Næringsforum inviterer til digitalt frokostmøte fredag 6. mai fra kl 08:30 - til 09:00.

Sett av tidspunktet og ta frokosten digitalt sammen med oss og hør om flere spennende nyheter som er på gang næringslivet i kommunen. 

 

Agenda

Kl 08:30 Velkommen

Kl 08:35 Atlanterhavsveien er omtalt som verdens vakreste bilreise, og Hustadvika er kjent for de mest dramatiske havstykkene langs Norskekysten - I 2024 skal Arctic Landscape hotels åpne Hustadvikas første hotell i Askvågen. Knut Kvilekval vil fortelle oss mer om hotellet og satsingen de gjør i Hustadvika.

08:50 Hustadvika er kjent for mye, og steinindustri er en av dem. Hustadvika Steinindustri ønsker å fortelle litt om næringen og hva de jobber med, daglig leder Asbjørn Strand

09:00 Å tilrettelegge for arbeidsplasser er alltid viktig og riktig. Hvordan er det for menneskelige ressurser som ikke kan benytte seg av det orderinære arbeidsmarkedet? Daglig leder Aspekt Hustadvika, Erling Hustad vil fortelle oss mer om det.

09:10 Nyansatt næringskonsulent i Hustadvika kommune Lisbeth Valle ønsker å skape vekst i næringslivet, og vil tilrettelegge for attraktive næringsareal i kommunen. Arealplana er nå ute på høring - hva er viktig for deg som næringsaktør i dag og for fremtiden? Har du arealet du trenger? 

09:25 Tid for spørsmål

09:30 Takk for dagens digitale næringsfrokost!

 

Frokostmøtet gjennomføres på Teams.

Bli med ved å logge deg på her:

Klikk her for å delta i møtet

URL Behavior:contactForm
Start:06.05.2022 08:30
Slutt:06.05.2022 09:30
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×