Kirppis er Årets bedrift i Hustadvika 2021

Kirppis er Årets bedrift i Hustadvika 2021, og 19. januar ble en overrasket og stolt gründer Marte Drejer Haldorsen og daglig leder Ingrid Sørdal, overrakt prisen i sine butikklokaler. 

Bilde 19.01.2022, 12 39 40.jpg

Kirppis Hustadvika åpnet butikken i oktober 2020, midt under koronapandemien. I det daglige er det gründer Marte, daglig leder Ingrid og tre ekstrahjelper som er å finne i butikken. Konseptet er å selge brukte klær, leker og utstyr for andre under slagordet "brukt er det nye nytt". Inntektene kommer via standleie og provisjon av salg. Bedriften har hatt en god start, og en økende utvikling. De har store ambisjoner og har et ønske om å åpne flere butikker rundt om i landet.

Første pris under nye statutter 

Dette er første gang prisen deles ut under nye statutter. Medlemsbedriftene i Hustadvika Næringsforum nominerer selv sine kandidater, mens utvelgelsen foretas av juryen som består av styremedlemmene i næringsforumet. 

Kirppis får prisen for å ha gått motstrøms med oppstart av egen butikk under pandemien, de setter søkelyset på bærekraft, gjenbruk og reparasjon. De har gjennom oppstartsåret hele tiden tenkt nytt og skapt nye muligheter for gjenbruk med for eksempel avtaler med idrettslag. De har lagt ned mye tid, innsats og ressurser i Elnesvågen sentrum, og de var pådriver og gjennomfører av julemarkedet i kommunesenteret 2021. De er en positiv aktør for de andre butikkene, og bidrar til å skape liv som trekker folk til sentrum. 

Les gjerne omtalen i Romsdal Budstikke her.

Vi gratulerer, og ønsker Kirppis lykke til videre!

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×