CoWork Romsdal

Cowork Romsdal er et samarbeidsprosjekt der målet er å tilby en mellomløsning mellom hjemmekontor og det tradisjonelle kontorlandskapet. Her kan næringsdrivende, gründere, frilansere, offentlig ansatte, tilreisende og andre ha sin arbeidsplass i kortere eller lengre perioder og sammen skape et arbeidsfellesskap.

Vestnes+Cowork.jpg

Hva er målet?

Målet er at Cowork Romsdal skal være mer enn et kontorfellesskap. Ti samarbeidspartnere har gått sammen om å utvikle syv lokasjoner for cowork rundt om i Romsdalen, med mål om å skape et konsept for deling og samskaping utover de enkelte cowork-lokasjonene. Det er et ønske om å gjøre regionen mer attraktiv og tilgjengelig, uavhengig av arbeidssted – slik at det kan føre til mindre pendling og flere arbeidsplasser.

ved_vinduet.jpg 

Hvordan benytte løsningen?

Cowork Romsdal består av syv lokasjoner med ulike konsepter: Eidsvåg, Vestnes, Rauma, Hustadvika, Aukra, Molde sentrum og campus i Molde. Felles for alle lokasjonene er at du her vil bli møtt av et spennende kontormiljø, god internettilgang, kaffe og kontormøblement.

Lokasjonene vil ha tett kobling til hoppid-nettverket, næringshageprogrammet og inkubasjonsprogrammet, noe som vi håper kan gi økt verdi for coworkkonseptene.

Du vil ha mulighet til å benytte enten dropin, fleksiplass hvor du nytter kontorfellesskapet noen dager innimellom, eller fast plass. Tanken for konseptet er også at du skal kunne benytte de ulike lokasjonene, kanskje du sitter en dag på Åndalsnes og på Aukra den neste.

Les mer om konseptet og ta kontakt med oss her: coworkromsdal.no

 

 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×